OM MIG


Hej!


Mitt nam är Melanie Möller. Sedan 2006 jobbar jag som sjukgymnast. Jag har efter grundutbildningen gått flera kurser med fokus på rygg- och yrselbehandling (beskrivningar finns på nästa sidorna). Jag har jobbat på olika mottagningar och på ortopediskt sjukhus.

2012 har jag öppnat min egen mottagning. Jag finns i KGM-hallen i Hultsfred. Hos mig får du hjälp med många olika besvär. Allt från akut ryggskott/diskbråck över huvudvärk och migrän till rehabilitation.

Jag har tillgång till gym vad som underlättar rehabliliteringen enormt.

Du behöver ingen remiss. Behövs alltså ingen läkarkontakt innan du kommer till mig. Du får hjälp direkt.

Din behandling kostar 200 kronor och frikort gäller!Min egen väg har alltid varit präglad av utmaningar. När jag fick hälsoproblem som 17-åring och sjukvården endast erbjöd medikamenter som jag skulle ta livet ut utan att någon brydde sig om frågan hur man kunde bota min sjukdom så började jag leta efter alternativa lösningar. Jag tog tag i mitt liv och lyckades hitta min väg! Idag är jag fri från min sjukdom och fri från samtliga tabletter. Nu vill jag hjälpa andra att göra samma sak! Hjälp din kropp att kunna leva frisk. Hitta din väg som gör att du kan bli gammal och fri från tabletter och sjukdomar!


Välkomna!